Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Diós csoda
Hozzávalók
Első tészta
15 dkg Rama
15 dkg porcukor
15 dkg darált dió
7dkg rétes liszt
1 kávéskanál sütőpor
4 tojásfehérje
Második réteg
15 dkg porcukor
4 tojássárgája
Krém
7dkg Rama
5 dkg porcukor
7dkg darált dió
1 vaníliás pudinpor
3 dl tej
Tetejére :
7 dkg darált dió
1 vaníliás cukor
Elkészítés
Tésztához:
A Ramát és a porcukrot habosra keverni.
Hozzáadni a darált diót és a sütőporos lisztet, végül a keményre vert tojáshabot.
Közepes tepsiben (20× 30 cm)kb.10 percig sütni.
Második réteghez: a tojássárgákat a porcukorral habosra keverni, majd a tésztára kenni.
Forró sütőben még 10 percig sütni,vagyis addig,hogy megszilárduljon a sárga krém.
Tepsiben hagyni kihűlni.
A krém készítése:
A pudingport a tejjel cukorral felfőzzük,még melegen a diót bele keverjük.
Miután kihűlt a kihabosított margarinnal krémesre keverjük.
A kihűlt tésztára kenjük és vaníliás cukorral elkevert dióval megszórjuk.
Hosszúkás szeletekre vágjuk.
http://konyhamaniaeditmodra.network.hu/kepek/dios_sutemenyek/dios_csoda
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!