Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hét végére készítettem,érdemes dupla adagban elkészíteni,ha nagyobb a család,mert annyira finom,hogy csak nem kevés volt 3 fő részére.
Fogadjátok szeretettel.
Vienetta
Hozzávalók a tésztához:
6 db tojás
6 ek. porcukor
6 ek. liszt
12 gr sütőpor
A krémhez:
2 csg. tejszínízű pudingpor
6 dl tej
15 dkg porcukor
25 dkg vaj
15 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük,majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet.
22× 30 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral,a piskóta masszát 3 részben megsütjük.
Tehát 3 részre osztjuk és külön megsütjük.
A kihűlt piskótát hosszában elvágjuk,így lesz 6 csík lapunk.
A krém készítése:
A pudingporokat a cukorral,tejjel simára keverjük és sűrűre felfőzzük,majd hagyjuk kihűlni.
A kihabosított margarinnal összekeverjük jó habosra és a piskóta csíkokat egymás után megtöltjük.
Olvasztott csokival minden sort meglocsoljuk.
A sütemény oldalát és tetejét is lekenjük a krémmel,olvasztott csokival csurgatjuk le.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!