Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Diós kevert
Hozzávalók a tésztához:
5 db tojás
34 dkg cukor
11 ek. víz
12 dkg darált dió
23 dkg liszt
15 gr. sütőpor
1 ek. citromlé
A bevonathoz:
10 dkg vaj
2 ek. kakaópor
2 ek. liszt
2 ek. víz
20 dkg cukor
fél fiola rumaroma
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra kevertem,hozzá adtam egyenként a vizet,citromlét,majd a sütőporral elkevert diós,lisztes keveréket.
180 fokra melegített sütőben megsütöttem.
A bevonathoz:
A hozzávalókat csomómentesre kikevertem a vaj kivételével és felfőztem.
Tűzről levéve a vajat hozzá kevertem.
Vissza tettem a tűzre és addig főztem,míg jó "nyúlós"lett a máz.
Ekkor a tészta tetejére csurgattam,a tálcán jól megrázogattam,hogy egyenletesen kerüljön az egész süteményre.
A még meleg bevonatra darált diót szórtam.
Anyukám receptje volt a diós kevert sütemény.
Ketté szokta vágni,csokoládés,rumos krémmel szokta betölteni.
Most a tetejére került rumos-csokis máz.
Így is nagyon finom lett.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!