Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka darált hús
15 deka juhtúró
30 deka főtt burgonya
2 kanál étolaj
1 kis fej vöröshagyma
2csg réteslap
1csg petrezselyem
só
őrölt bors
kakukkfű (kevés)2 deci tejföl
1 deci húsleves alaplé
Olaj a réteslap kenéséhez
A burgonyát apróra vágjuk és sós vízben megfőzöm.
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpárolom majd hozzáadom a darált húst sózom borsozom kevés kakukkfüvet adok hozzá ráöntöm a leves alapot és a húst puhára készítem.Amikor a hús puha hozzáadom a főzött krumpli kockákat A túrót a fele tejföllel kikeverem beleteszem az aprított petrezselymet és a kihűlt hússal összekeverem.
A réteslapokat szétszedem és olajjal lekenem .Kettőt teszek egymásra, majd Négyfelé elvágom a közepébe egy-egy kanál tölteléket teszek és összefogom batyu formára a végeit.Tejföllel lekenem és 180 fokon szép pirosra megsült
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!