Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Változnak az évszakok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Változnak az évszakok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
2014-11-06 20:46:57, csütörtök | ||
...... .............. "Costa Rica" burgonyapüré Hozzávalók / 2 adag 0.5 kg burgonya 2 dl kókusztej (vagy tej) 1 db chili (kisebb, apróra vágott) 4 közepes db füge (szárított, vagy datolyaaszalt gyümölcsök) 1 tk fehérbors (őrölt) 2 ek olívaolaj só ízlés szerint Mindenképpen sültekhez, és mindenképpen hidegen fogyasszuk. Nyárra kiváló grillezős köret. Elkészítés A burgonyát apróra felkockázzuk, és ráöntjük a kókusztejet vagy tejet. Ha nem lepi el, öntsünk még hozzá egy kevés vizet. Hozzátesszük a chilit, sózzuk, és kis lángon főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Leszűrjük a burgonyát, a tejet félretesszük. Összetörjük, elkeverjük benne a fehérborsot és az aprított szárított gyümölcsöt. A megmaradt tejet sűrűbbre forraljuk pár percig, majd az olajjal együtt a burgonyához keverjük. Behűtve fogyasztjuk. |
||
|
|
gyurkoczy eszter 3 napja új videót töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!